🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

5 Sfaturi utile pentru băița lui Bebe

5 Sfaturi utile pentru băița lui Bebe

Vrei să fii sigură că bebe se simte de minune în timpul băiței? Și îți dorești să îi asiguri toată siguranța și confortul?

Conform ultimului studiu realizat de Johnson's Baby, 84% dintre părinți au declarat că timpul petrecut la baița lui bebe este timp de super calitate pe care îl petrec împreună cu familia. Însă ceea ce nu știau 42% dintre părinții intervievați este faptul că băița contribuie la dezvoltarea neurologică a lui bebe și despre avantajele ei cognitive.

Așa că, mămicile experimentate din echipa Hotmama ți-au pregătit o serie de sfaturi pe care cu singurață merită să le testezi la următoarea băiță a lui bebe!

Prima oară mămică?

Știm cât de stresant este să fii mămică pentru prima oară. Chiar dacă cei din jur sunt dornici să îți ofere foarte multe sfaturi, ție îți revine decizia de a le alege pe cele corecte. Așa că în cazul primei băițe, întrebările cheie sunt Cum și Când? Cel mai important este să ții cont de sfatul primit la externarea din spital, întrucât fiecare copil este unic iar un sfat profesionist este cu siguranță mai bun decât unul venit de la o mătușă care a născut acum 20 de ani.

  1. Pregătirea este foarte importantă

Pentru o primă experiență cât mai plăcută, atât pentru tine cât și pentru bebe, este foarte important să îți pregătești toate "ustensilele"

Adaugi apa la temperatura potrivită (ideal este să îi măsori temperatura înainte oar aceasta să fie între 32.2 si 37.8 grade Celsius). Samponul și săpunul trebuie să fie la îndemână. Nu uita să ai grijă și de tine. Folosește un covoraș antiderapant sau papucei care să nu alunece. Apoi, trebuie să ai pregătite hăinutele și prosopul, astfel încât bebe să nu răcească.

 

2. Comunicarea estea esențială

După ce l-ai dezbrăcat pe bebe, ține-l cu fața spre tine și așează-l in cadiță la fel, având tot timpul contact vizual cu el. Vorbește-i în timp ce îl speli și acordă-i toată atenția. Descrie-i ceea ce se întâmplă și bineînteleș poți folosi onomatopee :) Poți șă te "prostești" cât vrei - este timpul vostru împreună și ceea ce contează este să comunicați - nu contează neapărat pe ce "limbă".

3. De la cap la "coadă"

Băița trebuie să înceapă prin curătarea celor mai sensibile zone. Așa că începem cu ochișorii, ploapele, continuăm cu zona feței, capul, gâtul...și teminăm cu poponețul :)

4. Hidratare pentru o piele fină și catifelată

După băiță este foarte indicat să ungeți bebelușul cu ulei de bebeluși sau cu cremă hidratantă. Un masaj realizat de către tati este cel mai important deoarece va defini timpul de calitat petrecut împreună.

O seară fericită poate începe cu o băiță și se poate termina cu un somnic odihnitor. Între ele avem o porție de alăptare pe care mami o poate face foarte simplu și comod cu o pijama de alăptare moale și catifelată. Mami fericită = Bebe fericit. Și invers. Si + tati :) Vă așteptăm cu drag și doar cu produse care vă aduc fericirea <3

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!