🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Însărcinată? Top articole ce nu trebuie să îți lipsească din bagajul de vacanță

Însărcinată? Top articole ce nu trebuie să îți lipsească din bagajul de vacanță
Prima calatorie împreună cu burtica? Știm că este poate printre ultimele plecări în formulă restrânsă și de aceea totul trebuie organizat perfect. Și presupunând că toate aranjamentele sunt deja făcute, ne mai rămâne doar bagajul, în care trebuie să ne asigurăm că luam tot ce ne este de folos astfel încât noi și burtica noastră să ne simțim de minune!

1. Cel puțin o bluză sau o rochie cu spațiu pentru burtica în creștere

În perioada sarcinii, nu ne putem baza pe hormonii care dansează cum au ei chef. Așa că, întotdeauna trebuie să avem și o bluză cu mânecă lungă, dacă ne ducem la soare, dar și un top răcoros, dacă mergem la munte. Este ca un fel de exercițiu în întâmpinarea celui mic - trebuie să fim pregătite pentru orice situație :)




2. Un top / centura pentru burtică

Topul este foarte confortabil in timpul unui zbor. În functțe de cum vă simtiți, puteți purta un top
comod, frumos și lejer sau puțin mai mulat, cu o bandă în jurul burticii. În cazul în care doriți extra susținere
pentru burtică, puteți purta o centură prenatală care va preveni durerile de spate sau disconfortul
abdominal.
 
🍼 Citește articolul nostru despre evoluția sarcinii:👶 



3. O mască pentru ochi

Fie că este vorba despre o călătorie de o oră sau de 12 ore, întotdeauna este o idee bună să puneți în bagaj și o mască pentru ochi. În perioada sarcinii este important să va odihniti ori de cate ori simtiți nevoia, iar acest accesoriu blocheaza eficient lumina și contribuie la un somn odihnitor. Totodată, puteți adăuga la această categorie și accesoriile pentru păr, pentru a vi-l aranja exact așa cum preferați.

4. O eșarfă

Eșarfa este un accesoriu perfect de călătorie datorită versatilitatii sale. Eșarfele sunt potrivite și pentru a fi purtate pe umeri seara la terasă dar pot avea și scop estetic. Majoritatea eșarfelor sunt suficient de ușoare pentru a se potrivi în bagaj, poșeta sau rucsac fara a ocupa prea
mult spațiu. 

5. O geantă mare pentru transport

În perioada sarcinii este esențial să călătoriți cu o geantă de transport spațioasă. O astfel de geantă vă va ajuta să vă mențineți organizate documentele importante, precum notele medicilor și pașapoartele.

6. Încălțăminte confortabilă

Încălțămintea sport este întotdeauna potrivită pentru destinații turistice și nu numai. Ușoară și flexibilă, încălțămintea sport vă oferă sprijinul și confortul de care aveți nevoie în timpul sarcinii.
Puteti completa bagajul cu șosete de compresie, excelente pentru circulatie în perioadele reci din an.

7. Costum de baie pentru gravide

Fie că preferi costumele de baie din două piese sau întregi, cu siguranță sezonul acesta vei lua cu tine unul in bagaj.
Dacă nu știi ce model să alegi, poți consulta recomandările mămicilor cu privire la cel mai potrivit costum de baie. 



8. Loțiune de protecție solară

În perioada sarcinii, pielea este mult mai delicată. Asigurați-vă luați cu voi în bagaj o protecție solară cu grad cât mai ridicat.
Deși nu este recomandată expunerea la soare intre orele 11-14, dacă totuși o faceți, asigurați-vă că vă hidratați corespunzător, că purtați o pălărie sau o bandană și că stați cât mai mult la umbră. 

Echipa Hotmama vă urează un concediu plăcut și relaxat! Și, bineînțeles, vă așteptăm cu cele mai frumoase rochițe pentru plimbări lungi și fotografii de revista: 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!