🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Bebe Pesti - Horoscopul Bebelusilor

Bebe Pesti - Horoscopul Bebelusilor
Ultimii dar nu cei din urma, bebelusii Pesti.
Temperamente linistite, copii nascuti in acest semn zodiacal va vor surprinde placut cu linistea si calmul lor.
Meticulosi, vor descoperi viata, putin cate putin, astfel incat sa nu piarda nici un detaliu care ii pot purta in visare. Da, sunt cei mai visatori si isi contempla in minte ceea ce au invatat si ce alte giumbuslucuri ar putea sa mai faca in urmatoarea zi. Se spune ca bebelusii pesti chiar reusesc sa faca asta inca din primii ani de viata. 
Pentru a le mentine linistea si calmul interior, o muzica in surdina sau cantece de leagan, ii vor adormi, nu se vor simti singuri si vor asocia muzica relaxanta cu mami.
Asa cum spuneam, persoanele nascute in zodia pesti sunt firi boeme, creative iar un spatiu plin de arta, ce au ca tema apa si chiar pestii, in nuante de verde sau albastru de mare, va fi mediul de dezvoltare optim pentru acesti pestisori. Bebelusii pesti nu sunt capriciosi, astfel ca ar fi multumiti sa o vada pe mami imbracata intr-un hanorac flausat Blue Aqua, pentru sarcina si alaptare. Este potrivit pentru temperaturile scazute, mai ales ca semnul zodiacal pesti este aferent perioadei februarie – martie, cand inca este vreme racoroasa.

Asadar, sumpe mamici, si in acest caz trebuie sa va adapati preferintelor micutilor vostri deoarece in mod mistic, v-ati ales reciproc, cei mici, ca sa le fiti mame si voi i-ati ales ca sa va fie prunci. Important este ca, indiferent de semnul zodiacal sub care sunt nascuti puisorii nostril, ei sunt unici si cu personalitati deosebite, iar cu intelepciune si maturitate ii putem ajuta sa devina oameni cu o voce importanta pentru destinele noastre si daca nu, macar sa fie sanatosi si fericiti alaturi de noi.

Echipa Hotmama va ureaza multa sanatate si haideti sa ascultam sfaturile celor din jur si sa stam in casa. Noi asa facem si de aceea aveti posibilitatea de a comanda online produsele pe care vi le doriti, cu posibilitate de retur, evident.

Va pupam si va iubim!

Alte recomandari de produse pentru sarcina si alaptare:




 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!