🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Când 2 devin (minim) 3 - Ce se poate schimba în relație?

Când 2 devin (minim) 3 - Ce se poate schimba în relație?

De-a lungul timpului, au existat tot felul de definiții ale dragostei: simple, complexe, pline de umor și de imaginație. Nu puțini sunt cei care i-au dedicat melodii, au scris poezii având-o ca laitmotiv, au pictat-o în mii și mii de culori, au trăit-o din plin.

Atunci când ai șansa să-ți întâlnești sufletul pereche, alături de care să inspiri și să transmiți iubire, în toate formele ei, ești cu adevărat fericit!

Iubind, descoperi minunățiile vieții și din iubire făurești minuni! Copiii, binecuvântarea divină a iubirii, reprezintă calea către veșnicie.

Venirea lor pe lume schimbă în mare măsură ecuația inițială. Îi adaugă factori necunoscuți încărcați de emoție care amplifică sau simplifică lucrurile, îi împarte timpul, îi scade răbdarea, îi adună bucuriile, îi înmulțește emoțiile. Rezultatul este direct proporțional cu atenția și dragostea matematicianului din noi.

Iubirea frumos se divide în trei, patru, cinci sau mulți alții fericiți. Indiferent de numărul la care ajungeți, dragă mămică, reveniți din când în când la începutul vioi, în doi. Cum puteți face asta? Iată câteva idei:

  1. Vorbiți deschis!

Comunicare, comunicare, de 3 ori comunicare! Aceasta face echipă bună cu încrederea, ambele fiind pietre de temelie ale relației. Dialogul dintre voi, indiferent cum se realizează: normal, în șoaptă, prin semne, din priviri, trebuie să fie mereu prezent.  Sunteți cei mai buni prieteni, puteți discuta despre orice!

Da, e normal să îi spui cât de minunat este ca tată, în egală măsură să-l atenționezi când uită să fie! Roagă-l și pe el să facă același lucru! Doar împreună puteți deveni părinți înțelepți așa cum vă doriți.

În timpul ”consiliilor de familie” pe care le aveți, e musai să realizați și secrete-n doi! Poate fi o joacă sau chiar ceva serios: gânduri năstrușnice, sau planuri mărețe.

  1. Dansați!

Singuri, sau cu puiul. Învățați-l primii  un, doi, trei pași spre iubire. Muzica vă ajută să vă deconectați și să uitați pentru o clipă de orele nedormite, de stângăciile de proaspăt părinte. Vă simțiți unul altuia plutirea și zău că veți zâmbi! Garantat unul dintre voi va fi călcat, ca atunci când...Da, ca atunci când bebe era doar un vis ce iată cum minunat s-a împlinit!

  1. Petreceți timp în noua formulă!

După ce ajungeți acasă cu noul membru, stați cât mai mult timp în trei! Îi prezentați astfel puiului armonia cuibului vostru pe care frumos îl completează.

Bunicilor dornice de ajutor, predați-le treburile casnice! Voi sunteți responsabili cu buna voastră dispoziție!

Permite-i iubitului tău să se ocupe de schimbatul pampersului, băiță, igiena zilnică (năsuc, urechi, guriță). Vei fi surprinsă cât de multe a reținut la cursul de puericultură la care ați fost împreună.

Lasă-l să stea cu voi când alăptezi! Procesul în sine necesită răbdare și ai nevoie mare de susținere!

Ieșiți la plimbare, mergeți în excursii! Frumusețile vieții încep acolo unde se termină zona de confort. Profitați de asta!

  1. Alintă-l!

Des. După ce lucrurile intră în normalitate, protejează-l cât poți de mult! El merge la lucru, are grijă ca listele de cumpărături să fie la zi, petrece întregul timp liber cu voi, uneori mai și gătește cu drag.

Răspunde-i cu iubire! Lasă-l să se odihnescă deși puiul nu o face, pregătește-i mici bucurii (bilețele cu mesaje haioase, declarații, pachet pentru micul dejun). Cu siguranță se va simți cum și este de fapt : mult iubit.

  1. Găsiți timp pentru voi!

Să nu treacă zile în care să omiteți asta! 10 minute, 1 oră, 5 , nu contează. Atât cât se poate, bucurați-vă din plin de momentul vostru de respiro. Aveți mare nevoie și îl meritați cu vârf și îndesat! Petreceți-l după bunul plac! Râdeți mult, iubiți-vă! Fiți romantici, nebuni, vă va prinde atât de bine! Viața frumos se constituie din momente în care ți se taie respirația. La cât mai multe!

În ceea ce mă privește, ideea de noi  (doi, trei, mai nou patru), mă duce cu gândul la orele de franceză din primul an de liceu în care cântam cu mare entuziasm versurile melodiei lui Joe Dassin Et si tu n'existais pas.  Repetam mecanic interogația retorică, până când am reușit să îi înțeleg esența. L-am cunoscut pe cel care avea să-mi devină soț , iar refrenul a devenit în timp, cea mai frumoasă declarație de dragoste. Dacă el nu ar exista,  eu nu aș fi decât un punct în plus. Nimic mai mult. Acum, datorită dragostei lui și a copiilor sunt nemuritoare!

PS: bineînțeles, pentru a adăuga un strop de extra magie peste toate cele mai de sus, ideal este să ai în garderoba secretă de super-mămică câteva ajutoare precum:

Un neglijee sexy sau





Rochii si bluze pentru alăptare care să te avantajeze în această perioadă


 

  

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!