🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Cu burtica la mare? Află tip de costum de baie e cel mai potrivit în perioada sarcinii

Cu burtica la mare?  Află tip de costum de baie e cel mai potrivit în perioada sarcinii
În perioada sarcinii simțim viața cât pentru doi! Două inimi la un loc, două suflete, și,  foarte important, aceeasi dorinta de a trăi viața din plin!

În această perioadă, ne-am simbat ușor stilul de viață și l-am transformat într-unul mai sănătos, mai responsabil și am continuat să procedam astfel și cu cel vestimentar. Ce facem însă dacă perioada sarcinii cuprinde și frumoasele și însoritele luni de vară? Renunțăm la plajă, la piscină sau la înot? Nicidecum. Înainte de toate vom discuta cu medicul pentru a ne asigura că expunerea la soare și baile în piscina sau în mare, nu ne afectează sarcina. Iar următoarea misiune și cea mai plăcută este să identificam ce model de costum de baie pentru gravidute putem alege astfel încat să ne simțim sexy și încrezatoare.

1. Costumele de baie Tankini.
Fabulos de versatile, costumele de baie tankini pentru maternitate îndeplinesc două dorinte elementare ale oricărei viitoare mamici: este elegant și modern și ofera posibilitățile de bronzare ale unui costum de baie alcătuit din doua piese.

De exemplu, costumul de baie Bali cu imprimeu exotic, alcatuit din doua piese, este perfect pentru lunile în care burtica este în crestere, dar și pentru perioada de maternitate, când vă veți dori să acoperiți eventualele imperfecțiuni. Partea superioară este împletită elegant pe zonele laterale și prezinta o bandă de sustinere sub bust, precum și captuseală optională la cupe.

 



2. Costumele de baie Bikini.
Dragile noastre, dacă sunteti genul care nu ratează ocazia de a se bronza aproape peste tot, atunci un bikini de maternitate este soluția perfectă pentru voi! Având suport pentru bust, vă puteți etala noile curbe într-un bikini foarte elegant. Există o varietate de modele în acest sens, important este să îl alegeți pe cel care vi se potrivește vouă, în funcție de dimensiunile dorite și de modelul imprimeului. De asemenea, există variante de bikini în care puteți regla mărimea și chiar detașa cupele.
 
🍼 Citește articolul nostru despre evoluția sarcinii:👶 



3. Costumul de baie întregi, pentru sarcina si pentru alaptare
Un costum de baie dintr-o singura piesă pentru perioada maternității este o opțiune chic și modernă. Oferind o acoperire perfectă pe parcursul celor 9 luni, un astfel de costum de înot alcătuit dintr-o singură piesă oferă, de asemenea, un sprijin delicat în jurul mijlocului.
Haideți să vedem împreună câteva modele care vă pot inspira în alegerea costumului de baie ideal!





Asadar, când vine vorba de alegerea costumului de baie potrivit în perioada maternității, vor fi necesare unele cercetari pentru a-l gasi pe cel corespunzator stilului dumneavoastră de viață și care să vă facă să vă simțiți totodata încrezatoare, fie că sunteți la plaja sau la piscină.
Indiferent daca stilul dvs. este clasic, îndrăzneț sau modern, la Hotmama.ro, magazinul mămicilor fericite veți găsi întotdeauna varianta de costum de baie potrivită stilului dvs. 


Echipa Hotmama este aici pentru a va ajuta sa va alegeti costumul de baie ideal! Enjoy the summer, hotmamas!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!