🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Cum alegi cea mai buna lenjerie modelatoare

Cum alegi cea mai buna lenjerie modelatoare
Sarcina este o provocare pentru toate mamicile, avand in vedere durata, simptomele si disconforturile care apar in aceasta perioada, dar si dupa incheierea ei. Este important ca inca de la inceput, cat si pana la finalul acestei experiente, sa ne pregatim pentru schimbari radicale intrucat aceasta este asociata cu numeroase modificari fiziologice normale.

De exemplu, dupa sarcina, este indicat sa ne concentram pe piese comode, din materiale calitative, care permit pielii sa respire si, bineinteles, care ne avantajeaza. 

Hainele pentru maternitate sunt importante pentru simturile mamei si confortul bebelusului, mai ales ca dupa nastere este necesar ca  vestimentatia sa fie corespunzatoare, astfel incat sa ne simtim cat mai bine pe toata durata refacerii.

Ce se intampla cu situeta noastra in timpul sarcinii si apoi in maternitate?

O femeie insarcinata acumuleaza cea mai mare parte greutatii in zona mijlocie, deoarece provine din greutatea bebelusului, a placentei si a uterului. De asemenea, sanii devin de obicei mai mari, iar restul corpului poate deveni putin mai mare din cauza aportului crescut de sange si a depozitelor de grasimi pentru nastere si alaptare.

Asadar, dupa nastere corpul nu revine in totalitate la formele de dinainte de sarcina insa exista numeroase metode pentru a va atinge acest scop. In acest sens, puteti incerca lenjeriile modelatoare postnatale.

Cum putem alege cele mai bune lenjerii modelatoare?
  1. Confort si stil personal – in alegerea oricarui tip de lenjerie fie ca e modelatoare sau nu, trebuie sa tinem cont de calitatea materialului. Astfel este important ca investitia sa fie in piese in care ne vom simti confortabil si in cele care sunt in concordanta cu stilul nostru.

De exemplu, in Colantii Modelatori Maternity veti simti o compresie pe solduri si abdomen. Avantajul este ca pantalonii modelatori pot fi 
usor de asortat la tricouri sau bluze pentru alaptare. De asemenea, puteti opta pentru varianta Colantilor Scurti Modelatori.
Compresia medie 360 va remodela talia si va realinia uterul dupa ce ati nascut. Ambele perechi de pantaloni modelatori sunt creati dintr-un material moale care ajuta pielea sa respire, nu au cusaturi si astfel vor oferi confortul maxim, chiar daca ati nascut prin cezariana.

 


          2. Dimensiunea si functia lenjeriei modelatoare - veti putea gasi dimensiunea potrivita pentru lenjeria dumneavoastra daca va cunoasteti masurile de talie si sold. Folositi o masuratoare cu un centimetru pentru a va masura talia naturala si cea mai plina parte a soldurilor, astfel incat sa puteti alege cea mai confortabila dimensiune pentru corpul dumneavoastra.
In cazul in care doriti sa aveti rezultate rapide si eficiente, puteti alege centura modelatoare postnatala care lucreaza abdomenul, actioneaza la 360 de grade si imbunatateste in acelasi timp postura. De asemenea, o astfel de centura modelatoare ajuta inclusiv la realinierea organelor dupa nasterea naturala sau cezariana si la o vindecare rapida, atenuand totodata durerile de spate.



                     3. Tipul de corp si ocazie - cand vine vorba de lenjerie modelatoare, nu exista o marime potrivita
tuturor. Trebuie sa alegeti in functie de tipul dumneavoastra de corp. Lenjeria prea stramta poate provoca disconfort, frecari ale pielii si iritatii. La fel cum exista tinute diferite pentru diferite ocazii, exista lenjerie modelatoare diferita pentru fiecare ocazie, precum cea modelatoare postnatala.

In perioada post-partum, pentru a avea un confort sporit puteti folosi un maieul modelator cu functie de alaptare. Compresia in jurul taliei este excelenta si in cel mai scurt timp veti observa aplatizarea abdomenului. Ddatorita materialului se poate purta atat in interior, cat si in exterior.




Conexiunea dintre consum si construirea identitatii este un subiect bine cunoscut in cercetarea consumatorilor, motiv pentru care exista o varietate extinsa de lenjerii cu sau fara functia modelatoare. Prin urmare, cand va alegeti lenjeria este important sa decideti daca doriti sa va accentuati forma
naturala sau sa va echilibrati proportiile. Astfel, puteti selecta cele mai bune stiluri de lenjerie pentru a va ajuta sa realizati acest lucru.

Echipa Hotmama va sta la dispozitie pentru a raspunde tuturor curiozitatilor pe care le aveti in materie de obiecte vestimentare si nu numai! Suntem alaturi de voi si in urmatoarea etapa!
 
🍼 Citește articolul nostru despre evoluția sarcinii:👶 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!