🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Cununie civila cu burtica - 5 sfaturi pentru o organizare excelenta

Cununie civila cu burtica - 5 sfaturi pentru o organizare excelenta

Am invatat de-a lungul timpului ca viata ne ia mereu prin surprindere si ca evenimentele bune sau rele se abat asupra noastra fara sa ne anunte. Vestea ca vom fi mamici, chiar daca ne asteptam ca urmare a tuturor planificarilor facute, tot ne ia prin surprindere, iar intensa emotie este imposibil de descris in cuvinte.

Asa cum va spuneam si in articolul despre gratitudinea botezului si despre personajele principale al frumoasei povesti, si anume ca mami si bebelusul, de data aceasta in burtica, sunt cei mai importanti, iar confortul fizic si psihic este lege.

Asadar, daca sunteti gravidute si va pregatiti pentru mai multe evenimente, precum cununie civila, nunta si botez, nu uitati ca sanatatea, in aceasta perioada este cea mai importanta.

Planificarea cununiei civile cu un bebe in burtica, nu va vom minti, nu este nici pe departe usor. Insa alaturi de partenerii potriviti si cu o rochie de cununie civila perfecta, totul va decurge snur. In plus,  venim in sprijinul dumneavoastra prin a va prezenta cateva sfaturi care va pot ajuta in planificarea acestui moment atat de important <3.

  1. Fiecare element din oragnizarea evenimentului trebuie sa fie raportat la mami si la bebelusul nenascut, in special tinuta aleasa pentru marele eveniment.

In acest sens, indiferent de luna pe care o veti alege pentru celebrarea cununiei civile, tinuta trebuie sa fie pe placul viitoarei mamici. O mamica trebuie sa se simta sexy si confortabil. O tinuta vaporoasa, din materiale fine precum matasea naturala va vor ajuta sa faceti fata cu brio intregului eveniment. Astfel, daca doriti sa purtati mai multe tinute, pe timpul zilei si serii, va recomandam cateva rochii de ocazie pentru gravide, alese cu grija pentru dumneavoastra, frumoase mamici!
   

Culoarea rochiei poate fi aleasa si in functie de sexul copilului, roz pal, siclam sau rosu daca asteptati venirea pe lume a unei printese si aici va recomandam superba rochie Fucsia Love versatila ce poate fi purtata atat ziua cat si seara, albastru, turcoaz sau verde pentru viitorul baietel si pentru o mamica moderna si increzatoare, Polka Dot. O rochie alba eleganta pentru mamici miresici  va poate veni in ajutor daca doriti sa pastrati secret sexul copilasului si sa nu induceti alte suspiciuni! Asa cum se spune, in rochita diafana alba nu puteti da gres!

  1. Acum ca am identificat tinutele de zi si de seara, urmatoarea misiune este sa stabilim cand vom sarbatori cununia civila!

Majoritatea dintre noi poate am fi inceput lista cu stablirea datei de celebrare a evenimentului, a localului si a invitatilor, insa respectam creditentele noastre si de aceea, confortul viitoarei mame trebuie asigurat inca de la inceput.

Data cununiei civile trebuie sa fie o data realista, in sensul ca, trebuie sa luati in considerare disponibilitatea Primarului de a va cununa, dar si a invitatilor de a se bucura cu voi de frumosul eveniment si aici ne referim la clasica zi de sambata. In cazul in care vestea ca veti avea un copil v-a luat prin surprindere si aveati deja o data stabilita pentru cununie, incercati sa nu o amanati pentru ca veti elimina un stres, acela de a stabili data evenimentului. Luati in calcul sa faceti ajutarile necesare, in sensul adaptarii rochiei cu formele pentru gravide, dar si a elementelor gastronomice (adaugarea bauturilor fara alcool, mai multa mancare sanatoasa, etc.).

O alta veste buna de anul acesta este ca veti putea oficia cununia civila si afara, in parc sau intr-o gradina. Intrebati toate detaliila la primaria sectorului de care apartineti.

In situatia in care nici copilasul si nici cununia civila nu erau planificate, nu va panicati. Puteti alege ziua cununiei civile in functie de ziua sau luna in care v-ati cunoscut cu partenerul vostru. Astfel, daca 20 iunie este ziua in care v-ati cunoscut, atunci ziua de 20 sau luna respectiva poate fi ziua perfecta pentru cununia civila.

De exemplu, daca ati ales ca frumoasa unire sa se desfasoare mai degraba intr-un anotimp racoros, o rochita de tip Blue Print din bumbac va va aduce in pas cu moda si veti rezista si temperaturii. Rochita este creata dintr-un material de calitate, pe care o veti putea repurta la oricare alt eveniment. O blanita eleganta peste rochita Turquise Silk din matase , va va scoate din anonimat; poate fi purtata atat la cununia civila cat si la petreceara de seara, intrucat e conceputa pentru ambele parti ale zilei avand o structura delicata din dantela si matase si decoarata cu perlute elegante. Indiferent de alegerea pe care o veti face, veti fi frumoasa si mandra de voi!

De asemenea, daca nu sunteti presati de timp si inca puteti alege ziua cununiei civile in functie de anotimp, va recomandam sa creati o lista cu cheltuieli si asa puteti decide in ce perioada costurile sunt mai reduse. Este un eveniment important si trebuie sarbatorit ca atare, dar sa nu uitam ca micile economii se vor directiona tot catre confortul bebelusului, asa ca partea financiara trebuie atent analizata.

  1. Lista invitatilor – checked!

Gazduirea unei cununii civile este destul de costisitoare si consuma mult timp insa momentul marcheaza autenticitatea iubirii dintre cei doi indragostiti, de aceea nu poate fi neglijata nicidecum. Important pentru protejarea starii emotionale a viitoarei mamici, dar si a celor din jur, este organizarea cat mai realista a evenimentului.

Lista invitatilor trebuie sa cuprinda persoanele apropiate viitorilor miri. Astfel, pentru orice nuntas, din punct de vedere financiar, este dificil sa participe la ambele evenimente, cununia civila si petrecerea nuntii. Prin urmare, ca totul sa fie facut din suflet si cu energie pozitiva, permiteti sa va amintiti ca ati petrecut aceasta zi alaturi de familie, rude si prieteni apropiati si ca si ei au simtit ca sunt parte a unui eveniment de exceptie.

Consideram aceasta unire, o ceremonie, iar daca viziunea dumneavoastra este restransa si intima, lasati lista cu oaspeti deoparte si inchiriati pentru petrecerea de seara, un local romantic cu un numar redus de locuri, poate chiar unde are loc deja un concert la care va puteti distra memorabil!

  1. Unde sarbatorim?

Draga viitoare mamica ai ales cea mai frumoasa si mai comoda tinuta, cea mai frumoasa zi pentru a sarbatori cununia civila, alaturi de ce mai dragi invitati, a mai ramas sa stabilesti doar Primaria si restaurantul la care se va consuma ca intr-o poveste, tot ceea ce ai cladit pana acum.

Ganditi strategic, chiar daca este ultimul lucru la care v-ati inchipuit ca il veti mai face si alegeti un loc care ofera deja un peisaj, un restaurant cu gradina, cu picturi, statui, piscina, loc de joaca pentru copii si altele fara a mai fi necesar sa investiti in alte decoratiuni. Tot aici va recomandam sa luati in calcul si reducerea numarului de invitati pentru o amintire mai profunda si mai putin obositoare si plus de asta veti reusi sa economisiti mai multi banuti. Important este insa sa alocati putin timp pentru a analiza piata, pentru a identifica cele mai avantajoare oferte dar si cel mai apropiat restaurant astfel incat sa fie comod si pentru noua familie, dar si pentru invitati. Prioritizand aceste detalii veti reusi sa nu va abateti de la bugetul stabilit si chiar sa inregistrati valori pozitive extra in buget.

  1. Relax, take it easy!

Ce mai inseamna si asta cand putin mai sus, am tot discutat despre organizare, planificare si strategii?!

Inseamna ca fiecare decizie pe care pe care o va lua viitoarea mamica, chiar daca vine vorba despre alegerea rochiilor de ocazie pentru gravide sau a restaurantului, trebuie luata cu calm. In acest sens va recomandam sa apelati la un organizator de evenimente care cunoaste cel mai bine piata si va va ajuta ca tot acest timp, in loc sa il petreceti alergand de la o Primarie la alta, sa il consumati prin vizitele la doctor sa vedeti ce mai face puisorul vostru. Organizatorul de evenimente il puteti angaja chiar si pentru o zi si va poate scuti de multe drumuri, macar pentru o parte din checklist. Cu planificator de nunti sau nu, viitorul sot, rudele si prietenii va vor fi alaturi in orice moment pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit misiunea.

So far, so good!

Asadar, dragi si minunate viitoare mamici, nu va lasati coplesite de acest eveniment deoarece urmeaza nunta! Hotmama si intreaga echipa este alaturi de dumneavoastra, pentru a trai aceasta perioada frumos, armonios si vesel, dar si pentru a crea momente de care sa va amintiti cu drag!

Va uram multa sanatate in aceasta perioada si rabdare deoarece totul se va rezolva asa cum va doriti!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!