🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Garderoba de toamnă pentru o alăptare comodă

Garderoba de toamnă pentru o alăptare comodă

In sfarsit vine vine primavara iar noi suntem mai mult decat entuziasmate sa participam la aceasta simfonie minunata a naturii. 

Inca nu ne putem baza totusi pe cele mai calduroase zile, asa ca iti recomandam sa alegi pentru aceast anotimp al anului, haine pe care le vei purta cu mare placere si toamna sau in zilele mai racoroase de vara. 

  1. Pijamale alaptare - chiar și în casă trebuie să fii frumoasă și să te simți bine. Alege un set-pijama din bumbac organic și cu puțin elasten care ale spații de alăptare, pe cât de discrete pe atât de comode. Este păcat să îți largești restul hainelor când există soluții dedicate


 

2. Bluze si camasi pentru alaptareflorale sau in dungi, tricourile si bluzele pentru alaptare au croieli care îți pun în evidență doar formele care te avantajează - toate cu spații discrete pentru alăptare. Bluzele cu mânecă lungă pot fi purtate ca atare iar tricourile cu mânecă scurtă pot fi purtate cu succes pe sub o bluză cu fermoar sau nasturi.

 

3. Rochii elegante alaptare - Zilele insorite de primavara sunt excelente pentru un eveniment. Și, de cele mai multe ori, în primul an cu bebe alăptăm așa că este cel mai comod să îl luam cu noi și să îl alăptăm într-un spațiu dedicat. Și pentru că este destul de dificil să ne dezbrăcăm la eveniment, cel mai bine alegem o rochie special concepută pentru alăptare, cu spații dedicate pentru bebe :)

 

4. Sutiene alaptare - În perioada alăptării este recmandat să purtăm sutien cât mai des, poate chiar și în timpul somnului. Medicii și esteticienii fac această recomandare deoarece, chiar dacă atunci când avem lapte sânii arată foarte bine, riscul de a se lăsa este mult mai mare. Dorim să păstrăm forma frumoasă a sânilor căt mai mult așa că susținerea acestora în perioada alăptării este obligatorie. Și dacă tot porti sutien, alege unul colorat și dedicat alăptării - cu capse laterale și burete fin, este o încântare să îl vezi tot timpul

 

5. Rochia de zi pentru alăptare la plimbare, în vizită, la mall, peste tot mergem împreună cu bebe pe care dorim să îl hrănim căt mai repede atunci când vedem că îi este foame. De aceea, alege o rochiță casual cu spații discrete pentru alăptare. Cu ajutorul lor + un sutien cu capse, bebe va avea acces la sân in maxim 30 de secunde. O încântare atât pentru el cât și pentru mami!

Alege din colectia de haine dedicate pentru alăptare > 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!