🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Balanta

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Balanta
Micutii nascuti in zodia Balanta cu siguranta nu vor duce niciodata lipsa de prieteni adevarati.
Odata ce vor invata sa mearga si vor “ganguri”, drumul catre crearea relatiilor de prietenie nu va avea sfarsit.
Bebelusii balanta sunt printre cei mai sociabili bebelusi ai zodiacului, asa ca mamici de copii balante sa nu fiti surprinse daca ii veti lasa in compania altor rude si nu vor plange, ci dimpotriva, se vor bucura de noii lor prieteni.
In perioada cresterii este important ca ambii parinti sa se le permita bebelusilor sa isi testeze sociabilitatea. Puteti incepe cu jucarii de plus, invitand acasa alti proaspeti parinti cu bebelusii lor sau chiar cu animale de companie. In viata le va fi de folos sa aibe aceasta latura dezvoltata intrucat pot deprinde aptitudini pentru functii de manager deoarece toti ii vor considera prieteni si vor avea incredere in ei. Avand o personalitate calma si cu o dorinta de cunoastere a profunzimii lucrurilor, culoarea  albastru inchis le va stimula intelectul balantelor noastre miniaturale.
Astfel, modele simetrice, geometrice vor atrage nevoia de echilibru pentru copilasii balanta. Fiind guvernati de Venus vor putea fi chiar mari iubitori de arta si frumusete, asa ca ii puteti introduce de mici in aceasta lume, agatand in peretele dormitorului, o copie a unui tablou de Pablo Picasso, ce ilustreaza in nuante de albastru electric, diferite chipuri sau imagini desenate in figure geometrice.
Mamicile gravide nu se pot lasa mai prejos si pentru a se ridica nivelului asteptarilor micilor artisti, puteti achizitiona rochii si lenjerie atat ca tinuta pentru gravide, cat si pentru alaptare. De la birou, la o iesire in oras sau la un eveniment de seara, rochiile pentru gravide si alaptare iti vor flata formele din cele 9 luni de sarcina.

 

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!