🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Capricorn

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Capricorn
Caracteristici generale
Perioada: 22 decembrie – 20 ianuarie
Planeta dominanta: Saturn
Element definitoriu: Pamant
Verb caracteristic: a folosi, a organiza
Calitati: perseverenta, organizare
Culorile zodiei: negru, indigo, kaki
Pietre pretioase: onix Metale: plumb
Zi favorabila: sambata
Numere norocoase: 3, 6 si 25
Locuri prielnice: cele linistite si retrase

Capricornul bebe. Inteligenti si ambitiosi, veti vedea ca inca din primele luni vor incerca sa comunice cu mamicile lor si sa-si intinda manutele pentru a fi luati in brate. Acestia au tendinta de a evolua mai rapid decat ceilalti bebelusi, asa ca mame de bebelusi capricorni sa nu fiti uimite daca vor incepe sa se tarasca sau chiar sa mearga mult mai devreme decat un copil normal.
In dezvoltarea lor trebuie sa ii sprijiniti total deoarece pot deveni frustrati intrucat se vor stradui sa mearga si nu vor reusi din prima incercare. Culori precum gri, maro sau verde si albastru inchis, sunt cele care le induc o stare de liniste si ii fac sa se simta  in largul lor. Firi mature si sincere, vor aprecia daca amenajarea camerei va avea un aer vintage, cu cateva ornamente mai vechi, mostenite de la bunici, precum bibelouri.
Asa ca daca poate parea nepotrivit sa amenajati astfel camera copilului, in nuante putin batranesti, precum maro sau gri, un disc cu muzica vintage le va alina somnul celor mici.

Bebelusii Capricorn prefera un stil clasic cu imprimeuri organizate precum cele navy sau marine. Asa ca va recomandam o serie de tinute clasice pe care cu siguranta pe veti purta cu multa placere in perioada sarcinii si a maternitatii.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!