🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Fecioara

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Fecioara
Bebelusul Fecioara. Cu un temperament asemeni bebelusului taur, micuta fecioara va dori sa isi impuna personalitatea prin modul in care isi creaza activitatile, mai exact, intr-un oarecare ritm rutinier si asta pentru a nu rata nici un detaliu.
Asta inseamna ca bebelusii fecioara, vor actiona intotdeauna strategic si planificat, chiar si atunci cand vor incerca sa construiasca o casuta din Lego. Ei acorda atentie si incearca mereu sa descopere lucruri noi, important pentru mamici este sa fie pregatite, sa aibe rabdare si sa le explice tot ce este in jurul lor, astfel incat, cu informatiile analizate si bine inmagazinate in memoria copilului, acesta sa treaca la actiune!
Nascuti intr-o perioada de final de vara si inceput de toamna, bebelusii fecioara se vor simti intodeauna calauziti de natura, de aceea verdele frunzelor si nuantele de caramiziu si maro le vor induce sentimente placate, de multumire si siguranta. Pe peretii camerei copilului, nu vor trebui sa lipseasca imaginile cu codrii inverziti sau chiar safari intrucat sunt mari iubitori de animale, iar mami, trebuie sa se adapteze preferintelor micutilor lor cu tinute atent alese.

Alegi o vestimentatie insirata din culorile unei veri tarzii sau inceput de toamna, si totul va merge conform planului :)

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!