🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Gemeni

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Gemeni
Bebelusii Gemeni si incantoarea lor zodie. De ce delimitam astfel?
Mamicile cu copilasi nascuti sau ce urmeaza a fi nascuti in zodia gemeni sunteti foarte norocoase! Acest semn zodiacal este considerat a fi printre cele mai inteligente din cele 12 zodii.
Ar fi multe de spus la aceasta zodie extraordinar de inteligenta, complexa si profunda si cu oarecare aptitudini aproape paranormale (o sa va convingeti si de ce), insa vom incerca sa fim cat se poate de concisi.
Astfel daca pentru berbec si taur v-am “avertizat” sa va pregatiti, pentru aceasta zodie, nu prea aveti cum sa o faceti, ci trebuie sa va adaptati din mers si sa va “inarmati” cu carti, casete audio cu documentare si alte subiecte interesante.
Nici nu o sa stiti cand puisorul vostru va fi nominalizat la premiul Nobel, va deveni presedintele tarii sau poate chiar un actor international celebru. Istetimea si provocarile intelectuale la care va vor solicita cei mici, va vor uimi si mai bine va pregatiti din timp.  
Mai exact, bebelusii gemeni, inca din burtica vor incerca sa comunice cu mamicile lor, de aceea este important ca dupa nastere sa introduceti micutii
intelectuali in limbajul semnelor pentru bebelusi, deoarece ar putea sa devina nelinistiti daca nu va pot comunica.
Pe tot parcursul cresterii asigurati-va ca le antrenati inteligenta jucand jocuri de cuvinte si facand activitati care stimuleaza gandirea critica si chiar rasul (sunt printre cele mai jucause si amuzante zodii).
Specifica acestei zodii este culoarea
galbena, asa ca va fi destul de usor sa amenajati camera copilului, nu numai cu carti cu povesti, table cu cifre de calcul, ci si cu imagini care au in simbolismul lor culoarea galben, precum soarele, sau o imagine cu nisip insorit si valurile marii.
Copilasul gemeni garantat va vor uimi cu personalitatea lor stralucitoare, de aceea incantati-i atat cat mai sunt in burtica dar si dupa nastere, cu o rochita de culoare galben, precum rochia pentru sarcina si alaptare Marisol:


Vezi mai multe rochii pentru sarcina si alaptare >>>

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!