🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Leu

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Leu

Perioda: 23 Iulie - 22 August
Planeta dominanta: Soare
Element: foc
Zi norocoasa: luni
Numere norocoase: 3 si 8

Piatra de nastere: perla
Culoare de noroc: gri
Metal: argintul
Locuri prielnice: cele de langa ape

Copilul Leu este un copil care vrea sa se faca auzit si cu siguranta va dori ca toata lumea din preajma lui sa afle despre dorintele sale.


Umorul zodiei Leu. Bebelusii leu au un simt al umorului foarte dezvoltat si sunt printre cei mai zambareti copilasi!
Atat in timpul sarcinii cat si in primele luni de dupa sarcina, vorbiti si glumiti cat mai mult cu ei. Adora sa rada si sa experimenteze lucruri noi, de aceea, jucariile care le solicita fizicul sunt potrivite pentru micii leuti.
Totodata, activitatile se pot desfasura pe ritm de muzica, astfel ca, un instrument muzical precum o orga cu cantece ii vor distra si mai mult si le va dezvolta simtul artistic, intrucat acestia sunt indragostiti de muzica.
Fiind guvernati de Soare, culorile solare precum portocaliu, rosu si auriu, ii vor incanta pe cei mici si le vor da incredere.
Locuinta nu trebuie zugravita neaparat in aceste nuante insa puteti inlocui decoratiunile vechi cu altele noi, care au aceste culori. Leii sunt considerati si regi, astfel patutul copilului poate arata ca un tron regal sau pe pereti sa fie atasate imagini care infatiseaza conducatori ai Universului.
Tinutele mamei in culori portocaliu sau rosu, vor transmite bebelusului leu, curaj, dar si caldura sufleteasca. Astfel, puteti opta pentru diverse tinute care cu siguranta il vor face fericit pe bebe la piept sau in burtica <3 

 

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!