🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Sagetator

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Sagetator
Caracteristici generale:
Perioada: 22 noiembrie – 21 decembrie
Planeta dominanta: Jupiter
Element definitoriu: Foc
Verb caracteristic: a vedea
Calitati: generozitate, cinste, viziune
Culorile zodiei: albastru, bleumarin
Pietre pretioase: turcoaz, topaz
Metale: cositor
Zi favorabila: joi
Numere norocoase: 2 si 7
Locuri prielnice: spatii exterioare

Bebelusul Sagetator si spiritul lor aventurier. Asemeni zodiei Berbec, micutul Sagetator, va dori intotdeauna sa faca ceva, asa ca energia lor poate fi consumata prin plimbari in parc sau in curtea casei. Adora natura, verdeata si sunt sociabili.
Astfel, pentru inceput este recomandat sa isi faca precum prieten, animalul de companie, insa relatia dintre cei doi trebuie supravegheata pentru a va asigura ca se inteleg.
Odata cu cresterea lui, nu veti mai avea cum sa va impotriviti nevoii de explorare, de joaca si de socializare, asa ca la aniversarea de trei anisori este posibil sa aveti un numar de invitati mai mare decat v-ati fi asteptat. Acest semn zodiacal aproape fantezist È™i aventuros adora sa cerceteze, asa ca puteti folosi tema cercetasului sau calatorului Universal. 
Imaginea fara sfarsit a unui drum, carti postale sau imagini turistice cu alte tinuturi indepartate pot reflecta spiritual nelinistit al bebelusului sagetator. De asemenea, puteti folosi in amenajarea camerei si simbolul “arcasului” sau al unei sageti. 
Culoarea acestui semn este albastrul cerului pe care l-ati putea face pe pereÈ›i sau pe tavan, pentru a raspunde tendintei lor de a privi în sus si de a fi calauziti de lumina pentru multe drumetii. Puteti porni la drum, spre noi aventuri cu micutul sagetator, in haine dedicate pentru sarcina si alaptare, care te vor insoti cu drag in perioada sarcinii si a maternitatii:

Camasi de noapte pentru gravide si alaptare



Pantaloni comozi



Lenjerie modelatoare



Rochii superbe



Bluze comode 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!