🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Scorpion

Horoscopul Bebelusilor - Bebe Scorpion
Perioada: 23 octombrie – 21 noiembrie
Planeta dominanta: Pluto
Element definitoriu: Apa
Verb caracteristic: a dori
Calitati: loialitate, hotarare
Culorile zodiei: rosu, violet
Pietre pretioase: hematit, topaz
Metale: fier, otel
Zi favorabila: marti
Numere norocoase: 3 si 5
Locuri prielnice: malurile apelor

Misteriosul bebelus Scorpion. Acestia sunt cunoscuti ca iau lucrurile foarte in serios si se implica total in tot ceea ce fac, chiar si atunci cand plang. Nici un aspect din viata lor nu il trateaza cu superficialitate, de aceea si emotiile sunt foarte intense.
Atunci cand sunt fericiti si rad, aproape ca vor plange de bucurie, iar cand sunt tristi…ei bine, veti vedea la momentul respectiv. Situatii care ii nelinistesc si le provoaca mici stari de nervozitate, sunt situatiile noi, nemaiintalnite si cu persoane straine.
Este necesar ca membrii familiei sa petreaca timp in egala masura cu bebelusii scorpioni astfel incat acestia sa se obisnuiasca cu ei si sa se simta in siguranta, mai ales cand se apropie timpul schimbarii scutecului.
La fiecare noua experienta, zambiti impreuna si pastrati contactul vizual, astfel conexiunea dintre voi doi sa se stabileasca. Fiind persoane la fel de profunde precum gemenii si balantele, rosul inchis sau visiniu le va fi pe placul scorpionilor nostri.
Este evident ca amenajarea camerei trebuie sa fie cel putin la fel de interesanta precum personalitatea lor, iar jucariile sau creioanele rosii de colorat nu vor fi suficiente, de aceea parchetul poate sa fie de culoare aramie, iar jocuri cu labirint sau puzzle-uri poti fi transpuse in imagini pe pereti, dar si in jocuri palpabile pentru cei mici.
Asa ca, dragi mamici, pentru a va asorta astral cu bebelusii vostri, va recomandam rochii si tinute deosebite pentru sarcina si alaptare.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!