🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Munca în concediu de maternitate. 5 idei pentru a-ți crește veniturile

Munca în concediu de maternitate. 5 idei pentru a-ți crește veniturile

Din ce în ce mai des, pe piața muncii se ivesc oportunități care permit un program flexibil și posibilitatea de a lucra de acasă.
De aceea, multe mămici active preferă să îmbine utilul cu plăcutul și în același timp să își sporească veniturile.

Astfel, venim în întâmpinarea voastră, dragi mămici, cu o serie de varianta care te vor ajuta să reintri în acticitatea profesională în timp ce ai grijă ce puiul tău iubit.

1.Meșteșuguri de casă.

Aceast job este ideal pentru mămicile care au abilitatea de a crea lucruri minunate și artistice. Aici ne gândim la
• cusut și reparat haine;
• prăjituri la comandă;
• săpun sau cosmetice hand made
• lumânări decorative;
• pictura pe tricouri, vaze și alte obiecte decorative. 

Cum veți putea găsi clienti? Prin rețelele de socializare precum Facebook, Instagram sau platforme precum Breslo.
Un alt plus al acestui tip de activități este că veți putea începe cu costuri minime. 

2. Vanzarea de produse sau servicii pe Internet

Dacă aveți experiență în plasarea comenzilor pe site-uri străine, puteți cumpăra bunuri cu reduceri mari. Vândându-le prin aceleași rețele sociale, puteți avea un profit bun.
Dacă aveți prieteni sau rude în străinătate, puteți aranja o livrare regulată de articole din vânzări. În acest caz, puteți deschide chiar și un magazin online.

3. Vânzări de produse cosmetice

Mama în concediu de maternitate, mergând cu bebelușul pe stradă, întâlnește aceleași mame. Treptat, cercul cunoscuților crește. Printre acestea, se vorbește adesea despre produse cosmetice. Înregistrându-vă ca consultant la o companie de produse cosmetice, puteți transforma aceste conversații în profit. În timp ce bebelușul doarme în cărucior, le poți arăta tuturor mamelor un catalog de produse cosmetice. Comenzile colectate în același timp vor umple bugetul familiei.

4. Profesor, traduceri

Dacă mama a lucrat ca profesor înainte de decret, puteți continua această activitate. Tutorând în diferite discipline academice, puteți combina afacerea cu plăcerea. Nu trebuie să părăsiți apartamentul pentru asta. Puteți utiliza comunicarea cu solicitanții prin Internet, în special Skype. Cunoașterea uneia sau mai multor limbi străine vă va permite, de asemenea, să lucrați la concediul de maternitate acasă. Puteți face traduceri fără a întrerupe educația copilului dumneavoastră.

5. Copywriter

Dacă scrisul este o pasiune, puteți transforma această abilitate într-un venit. De asemenea, puteți scrie articole despre subiectele preferate. Apoi, puneți-le la vânzare prin schimburi de redactare. Nu există dificultăți în acest sens. Este suficient să vă înregistrați pe site și puteți obține în curând primii dvs. bani. Dacă creativitatea dvs. este demnă, puteți obține clienți obișnuiți până la sfârșitul concediului de maternitate. Și acesta este deja un venit decent și stabil. De exemplu puteti gasi un job de copywriter aici.

Multe mame nu merg la muncă la sfârșitul concediului de maternitate, dar rămân în redactare. În viitor, ele vor avea la CV încă o experiență într-un domeniu de mare interes. 

Astfel, concediul de maternitate nu trebuie să fie o pauză în carieră. Cu un minim de efort  în această perioadă, vă puteți crea propria afacere și astfel vă veți putea crește veniturile. Și în timp ce lucrezi acasă, poți dedica mai mult timp familiei tale și creșterii copilului tău.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!