🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Îngrijirea bebelușului. Sfaturi si soluții de la mămici.

Îngrijirea bebelușului. Sfaturi si soluții de la mămici.

Ziua în care aflați că urmează să deveniți părinți va fi una plină de magie! Veți fi martorii unor momente de emoție pură care vă vor dezvălui, prin exemple concrete, definiția iubirii nemărginite.

Milioane de fiori vă trec la primele ecografii când observați cu ochii umezi cum amprenta unui ac se transformă de la o săptămână la alta. Vi se tare respirația când ascultați bătăile inimii (fără doar și poate, cea mai emoționantă melodie auzită până atunci), ori când simțiți furnicăturile primelor mișcări. Ce să mai zic de momentul cunoașterii?

De atunci începe visul, căci la ce sentimente înălțătoare vă invadează porii, parcă nu îndrăzniți să credeți că e realitate. Și totuși iubirea dintre voi și copil, vă ancorează în prezent și vă dă un mare avânt către viitor. Pentru el și pentru voi veți lua cele mai înțelepte decizii! Instinctul matern își va face simțită prezența la fiecare ezitare și va oferi răspunsuri la toate interograțiile aparent retorice.

Bebelușul în primele luni de viață are nevoie să fie hrănit și bine îngrijit! O să alăptezi, deci hrănirea lui va fi floare la ureche! Ai nevoie de răbdare și câteva haine special create  pentru acest proces atât de natural. Piesele vestimentare cu funcție de alăptare, zău că îți ușurează munca!

Dacă la capitolul alimentație, treaba poate fi doar a ta, ei, la cel de îngrijire, tăticul își poate intra în rol. Chiar bine de tot!

  1. BĂIȚA:

 Prima încercare nu poate fi luată drept referință! E drept, la cursul de puericultură v-a ieșit perfect, dar ce să vezi puiul de om nu e păpușă, iar emoțiile și stângăciile voastre acum ating cote maxime. Relaxați-vă! Următoarele vor fi ca la carte!

Pentru ca baia să fie o reală plăcere este recomandat să alegi cu atenție produsele de curățare. Fie că optezi pentru săpun, șampon ori gel de curățare, asigură-te că sunt testate dermatologic și au în componența lor ingrediente naturale, care calmează pielea bebelușului în deplină siguranță, iar parfumul discret și relaxant îi oferă o stare de bine.

Un brand foarte iubit și îndrăgit de copii și părinți deopotrivă este Klorane Bébé. În gama lor regăsim un săpun gras cu formulă biodegradabilă alcătuit în proporție de 97 % din ingrediente naturale, foarte util pentru băița zilnică la schimbarea scutecului. Are un parfum discret așa că-l puteți insera cu încredere și voi părinții în ritualul vostru de îngrijire.

Gelul delicat de curățare pentru păr și corp intensifică momentele de tandrețe dintre voi și bebeluș în timpul îmbăierii. Nu irită ochii, nu usucă pielea. Lasă un miros plăcut atât pe piele cât și pe păr. De asemenea puteți opta pentru șamponul pentru curățare și descurcare din aceeași gamă. După folosire, părul este mătăsos și fin la atingere.

Pe lângă produsele speciale pentru curățare, pentru ca experiența băiței să fie una memorabilă, îi poți lua încă de la naștere o salteluță de pluș. Recomandată este aceasta în formă de floare. Petalele se pot așeza în diferite feluri pentru ca poziția puiului să fie cât mai confortabilă.

  1. MASAJUL:

Ce poate fi mai relaxant pentru cel mic decât un masaj delicat după băiță? Cu mișcări suave și produse potrivite poți cataloga masajul drept un episod de răsfăț.

Prietenii de la Klorane Bébé au acordat o atenție deosebită și acestui moment. Au creat din extract de gălbenelele calmante, produse hidratante care învăluie pielea într-un strat protector.

Poți alege laptele hidratant care hidratează intens, calmează pielea și previne uscarea acesteia. Textură este fină, nelipicioasă și ușor de aplicat. O bună opțiune este și crema hidratantă. Aceasta pătrunde rapid în piele fiind confortabilă și catifelată la atingere. Este potrivită pentru orice tip de piele, poate fi folosită de toți membrii familiei!

Dacă cel mic are pielea uscată, un produs eficient și recomandat pentru masaj este crema nutritivă. Hidratează, calmează și protejează pielea uscată și foarte uscată, cu efect intens și pentru un timp îndelungat. Este, de asemenea, eficientă pentru repararea mâinilor crăpate, pielea devine moale și catifelată la atingere imediat după aplicare.

  1. SCHIMBAREA SCUTECULUI:

Indiferent pe seama cărui părinte „pică” această sarcină, lucrurile trebuie făcute cu multă delicatețe și atenție căci în primele luni, acțiunea se repetă foarte des. Pentru îngrijirea zilnică a pielii bebelușului și pentru iritațiile de scutec, Klorane Bébé oferă produse de îngrijire cu extract de gălbenele, care calmează imediat reparând pielea sensibilă. Eficacitatea acestora este demonstrată clinic.

Dintre produsele minune ale acestui segment, amintesc unguentul cu gălbenea care curăță ușor, hrănește și netezește pielea bebelușului, unguentul, respectiv sprayul Eryteal 3 în 1 ambele bogate în ulei de măsline și oxid de zinc, ingrediente de altfel cunoscute pentru proprietățile lor protective care calmează de la primul consum, pudra de toaletă care absoarbe umezeala, reduce iritațiile și zonele minore de roșeață lăsând pe piele un strat catifelat la atingere.

  1. TOALETA ZILNICĂ:

Sistemul imunitar al bebelușilor este sensibil, imatur pentru a face față  pericolelor din mediul înconjurător, de aceea zilnic este nevoie de o toaletă riguroasă! Pielea poate deveni calea de acces pentru un număr mare de microbi și e indicat să prevenim potențialele infecțiile menținând țestul curat, fără iritații sau alte eroziuni!

Seara, dimineața și dacă este nevoie, în timpul zilei, este important să se realizeze  toaleta oculară (cu ser fiziologic și comprese sterile), nazală (ser fiziologic și pompă pentru secreții) , a gurii (glicerină simplă) și a urechilor (prosop sau tifon de bumbac) .

Pentru a curăța ușor pielea sensibilă a bebelușului de mai multe ori pe zi, Klorane Bébé sare în ajutor oferind produse practice și naturale: lapte de toaletă fără clătire, apă de curățare, precum și șervețele umede de curățare. Produsele au o toleranță oculară foarte bună, sunt ușor de folosit, oferă pielii suplețe, hidratare și protecție absolută împotriva uscăciunii.

De asemenea, Klorane Bébé reușește să transforme ritualurile de igienă în scurte sesiuni de tandrețe trezind simțurile celor mici, delectându-le pe ale celor mari, și cu ajutorul apei parfurmate. Nu conține alcool, iar notele sale pline de vitalitate, relaxante și fructate, dau senzația de liniște și prospețime.

După nașterea copilului, mulți părinți se confruntă cu stresul îngrijirii acestuia. Fragilitatea celui mic îi sensibilizează și le întărește ideea că orice alegere nepotrivită îl poate afecta. Volumul mare de informații la care au acces de multe ori îngreunează lucrurile, iar  selecția produselor pentru îngrijirea bebelușului, devine un proces costisitor.

Informați-vă din surse sigure! Discutați deschis cu pediatrul, apelați chiar și la un dermatolog dacă este cazul! Alegeți produse naturale, testate dermatologic care vă pot oferi siguranța și protecția spre care tindeți!

Fiți alături de el  în orice moment al zilei, ritualul de îngrijire  este un prilej extraordinar prin care se sudează legătura emoțională dintre voi ca întreg! Dacă radiați de fericire, emanați încredere și liniște, puiul va fi în echilibru perfect! Aveți grijă de voi!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!