🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Primul Crăciun cu bebe - bradul, vizitele, alăptatul - cum te descurci cu toate?

Primul Crăciun cu bebe - bradul, vizitele, alăptatul - cum te descurci cu toate?

Sărbătorile de iarnă sunt cu siguranță cel mai așteptat moment al anului. Acestea adună emoții, întâlniri dragi sufletului tău, armonie, liniște și voioșie. Sub brad, pe derdeluș , lângă sobă, sufletele se deschid și se lasă răscolite de magia iernii.

Anul acesta, pentru tine, sărbătorile au venit cu o surpriză grozavă. Familia voastră este mai bogată datorită celor doi ochișori mari și expresivi care te privesc cu atâta dragoste .

Ce poți face pentru ca primele sărbătorile ale puiului să fie memorabile?

Mami, Relaxează-te!

Ai născut de curând și este de înțeles faptul că anul asta nu ai timp să pregătești zeci de feluri de mâncare pentru masă festivă, ori să faci curățenia generală cu care erai obișnuită în anii trecuți! Acum ai alte priorități! Cheamă întăriri! Mama și mama-soacră mereu se dovedesc a fi ajutoare abile. Dacă nu sunt în acelși oraș cu tine, apelează cu încredere la prietenele bune.

În timp ce ele te ajută să pui casa la punct, tu îți poți încărca bateriile pentru nopțile de iarnă mai scurte și mai intense decât cele din anii anteriori.

Creează un decor de vis!

Adu atmosfera de sărbătoare cumpărând noi globuri, ornamente, lumini. Vei anima astfel căsuța și va deveni parte importantă din povestea de iarnă. Îmbracă puiul în haine cu motive de Crăciun! Ține-l lângă voi la împodobirea bradului, pune-i colinde, recită-i din Iarna pe uliță , plimbă-l prin zăpadă!

Fii lângă el!

Cuibărește-l la pieptul tău și fă-l să simtă câtă iubire a adus în viețile voastre. Îmbracă haine comode cu funcție de alăptare și hrănește-l!  Puseele de creștere, colicii sunt mai ușor de suportat când mirosul mamei e aproape.

Îți recomandăm cu drag o pijama pentru alaptare veselă, din bumbăcel organic, care va aduce tuturor zâmbetul pe buze.

*Prezintă-i persoane dragi!

Ce moment mai bun decât Crăciunul ai putea găsi pentru a-l prezenta întregii familii?  Străbunici, veri, nași, fini, toți sunt nerăbdători să îl cunoască. Învită-i la voi! Acum puiului îi place cel mai mult acasă, așa că scurtele vizite îi vor face mare plăcere. Va crește și va dori să exploreze noi locuri, așa că la anul musafirii veți fi voi.

* Scrie-i Moșului!

Dă startul scrisorilor către Moș Crăciun! Copiii iubesc asta. Puiul tău e prea mic pentru a-și exprima dorințele, poți cere tu pentru el un cadou simbolic pe care să-l pătrezi în cutia de amintiri.

Autentific-o apoi cu o urmă de tălpiță sau pălmiță și asigură-te că va ajunge la destinatar!

* Oprește timpul!

În mici cadre cu voi trei, în portrete ale lui purtând salopeta cu om de zăpadă , ori fesul de Moș Crăciun! Notează-i detalii din primele sărbători- reacții, grimase. Pune la păstrare o ramură de vâsc, câteva ace de brad ori chiar un globuleț !

Păstrează bucuria de la masa de sărbători într-o poză de familie, mai bogată anul asta iată, cu un membru, surpriza cadourilor și emoția dăruirii lor! Bucură-te! Meriți din plin să fii fericită!

Lasă-te purtată de frumusețea lunii decembrie cu tot ce aduce aceasta! Deschide-ți sufletul către copilul de ieri și oferă-i amintiri prețioase adultului de azi! Joacă-te cu gândurile și visează! Azi mai mult ca ieri, mâine mai mult ca azi!...

Sărbătorile vin, sărbătorile vin...

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!