🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Care sunt Maternitatile de Top din Romania?

Care sunt Maternitatile de Top din Romania?

Încă din primul moment când afli că ești însărcinată, cea mai împortată decizie este să îți alegi medicul și maternitatea unei vei da naștere celei mai importante ființe din viața ta. Însă ce trebuie să iei în considerare în momentul în care decizi aceste lucruri?

  • ce medici operează în respectiva maternitate?
  • ce dotări au respectivele maternități?
  • cunoști pe cineva care a născut acolo?
  • există rezerve?
  • câte asistente sunt de gardă noaptea?
  • cum dispuse sunt toaletele?
  • există sală de terapie intensivă?
  • există doctor de gardă?

Am discutat cu peste 1000 de cliente Hotmama iar, în urma răspunsurilor acestora, clasamentul este următotul:

  1. Maternitatea Filantropia - maternitate cu prestigiu, acesta beneficiază de dotări moderne excelente dar și de doctori specializați dedicați. Spitalul beneficiază de 4 săli de travaliu individuale, sală de pretravaliu, sală de operații și salon de terapie intensivă. În plus, maternitatea are 15 saloane cu două paturi și 5 cu un singur pat. Dacă alegi maternitatea Filantropia poți opta pentru o moașă care să te asiste pe tot parcursul nașterii. Vezi mai multe despre Maternitatea Filantropia, aici >
  2. Maternitatea Sanador - Maternitate privată, Sanador este o opțiune frecventă în rândul viitoarelor mămici care iși doresc neapărat să nască la o maternitate privată. Feedbackul acestora este excelent și recomandă cu drag toată echipa Sanador. Vezi aici detalii despre clinica.
  3. Spitalul Euromaterna din Constanța - Majoritatea mămicilor din sud-estul tării aleg Euromaterna datorită dispozitivelor medicale de ultimă generație și a personalului cu o vastă experiență. Există patru săli de nașteri, terapie intensivă și sa;pane individuale care oferă tot confortul de care ai nevoie după naștere.
  4. Maternitatea Medlife Eva din Brașov - diferențiatorul acestei maternități este nașterea în apă, opțiune din ce în ce mai frecvent aleasă de viitoarele mămici. Personalul specializat recomandă serviciile maternității Eva iar mai multe detalii puteți găsi la linkul următor.
  5. Maternitatea Cuza Vodă din Iași - recomandată de toate mămicile din zona Iașului, maternitatea de stat Cuza Vodă este cea mai mare maternitate din țară. Doctorii sunt apreciați, cu multă experiență iar aparatura deservește nevoilor atât din perioada sarcinii cât și nașterii bebelușilor.
  6. Spitalul Clinic de Urgență din Cluj Napoca - clasat pe primul loc din punct de vedere al performanței, spitalul din Cluj Napoca beneficiază de două secții de obstretică-ginecologie.
  7.  Spitalul Premiere din Timișoara - În vestul țării, gravidele pot ajunge la maternitatea Premiere. Este un spital privat, cu mai multe specializări medicale. Secția de obstretică ginecologie este bine dotată și beneficiază de atenția și îngrijirea unor medici specialiști cu renume. Printre dotările spitalului amintim rezervele cu unul sau două paturi, dar și condițiile moderne de spitalizare. Vezi aici mai multe detalii despre spitatul Premiere .
  8. Maternitatea Polisano din Sibiu - În cadrul acestei maternități, gravidele beneficiază de trei săli de travaliu, dotate cu aparatură medicală extrem de performantă. În plus, maternitatea oferă posibilitatea nașterii în apă, fiind dotată cu o cadă în acest sens. Rezervele au două paturi, baie proprie, televizor, acces la internet, frigider și ceea ce este mai important este că mama poate locui împreună cu bebelușul, rezerva beneficiind de pătuț, masă de înfășat.
  9. Maternitatea Regina Maria din București - Această maternitate beneficiază de cele mai înalte dotări, de 4 săli de operație, 2 săli de naștere, inclusiv de sală pentru nașterea în apă. Maternitatea beneficiază de rezerve de mai multe tipuri – VIP, extra și premium, astfel încât gravida să poată opta pentru condițiile cele mai înalte. Rezervele au televizor, baie proprie, pătuț pentru bebeluș, dar și un sistem de monitorizare permanentă. De asemenea, maternitatea Regina Maria beneficiază de cea mai bună aparatură medicală, dar și de performanța celor mai renumiți medici.
  10. 10. Spitalul Elias - În cadrul acestui spital există o secție de obstretică ginecologie, dotată cu două săli de naștere, o sală de operație, sală de terapie intensivă. În plus, cadrele medicale îi vor asigura mămicii cele mai bune sfaturi și soluții de îngrijire, spitalul având monitorizare medicală permanentă. Vezi aici toate secțiile spitalului.

Indiferent de maternitatea la care alegi să naști, ia cu tine și o pijama pentru alăptare. Bebe va avea nevoie de tine mai mult ca oricând iar tu, imediat dupa naștere ai nevoie să te acoperi de cele mai fine materiale, care să-ți ofere tot confortul.

 
 


Citește articolul nostru despre poziții de alăptat 👶

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!