🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Trucuri pentru o alăptare ușoară și discretă

Trucuri pentru o alăptare ușoară și discretă

Cu siguranță aștepți cu nerăbdare să se nască bebelușul tău și să îl poți ține în brațe și să te poți bucura de el după atâtea luni în care l-ai purtat sub inima ta. Însă trebuiă să te pregătești pentru naștere într-un mod cât mai serios și  mai responsabil, deoarece sarcina este doar o perioadă de pregătire pentru apariția bebelușului.

 

Dacă ești la primul bebe atunci cu siguranță vei avea foarte multe întrebări despre îngrijirea acestuia, de aceea este foarte bine dacă te pregătești din timp și înveți cum să fii o mămică responsabilă și fericită cu un copilaș cuminte și sănatos. Alăptarea este unul dintre procesele despre care ar fi bine să știi cât mai multe lucruri, pentru a fi pregătită pentru prima alăptare și pentru a face față situatiilor în care vei fi pusă. Alăptarea nu este atât de ușoara precum ar părea la prima vedere, deoarece bebelușul tău trebuie  mai întâi să se obișnuiască cu sânul, apoi trebuie învățat să mănânce la ore regulate, iar pentru tine poate deveni destul de obositor și solicitant.

        Printre multiplele sfaturi ce țin de alăptare, precum ar fi pozitiile corecte și atmosfera cât mai liniștită pentru bebeluș, este indicat să pui accent și pe îmbrăcămintea specială pentru alăptare. Îmbrăcămintea de care vei avea nevoie dupaă naștere poți să ți-o cumperi simplu și rapid și după naștere. Intr-adevăr, nu vei putea umbla prin magazine însă poți apela cu încredere la magazinul online hotmama.ro Cu câteva clickuri, curierul sună la tine acasă cu produsul dorit :)
 

Unul dintre principalele accesorii pentru alăptare este sutienul cât mai comfortabil. Calpsele laterale îl fac foarte ușor de utilizat oriunde te-ai afla. Cum anume să-ți alegi un sutien de alăptare? Nimic mai simplu: măsoară-ți circumferința bustului si apoi verifică tabelul de mărimi de sub fotografia modelului dorit. Poți alege un sutien sau o bustieră care să faciliteze alăptarea.

Nu doar sutienul este cel care îți poate face alăptarea mai ușoară și mai confortabilă. Nu uita că atunci când vei naște, nu vei sta doar în casă, deci vei fi pusă și în situații în care bebelușul tău va dori să mănânce chiar dacă nu sunteți acasă. Astfel, ar fi bine să îți mai cumperi câteva haine care să te ajute să alăptezi într-un mod cât mai confortabil și discret. Astfel, îți poți cumpăra o bluză pentru alăptare care dispune de secțiuni ascunse, care te ajută să îți hrăneșți copilașul la sân. Îti poți lua o bluză pentru alăptare, pe care o poți purta și atunci când ieși cu familia pentru o perioadă mai îndelungată și vei putea să alăptezi în cel mai discret mod.

        În garderoba ta de mămica trebuie să existe și câteva rochii pe care să le poți purta când ieși cu bebelușul tau. Multe mame își fac griji în privința rochiilor, deoarece li se pare dificilă alăptarea atunci când ai îmbrăcat o rochie. Acest lucru nu este deloc adevarat, însă trebuie să alegi rochii care sunt special pentru alăptare cu spații discrete care facilitează acest lucru. Cu un astfel de model de rochie de alăptat, ești feminină și elegantă, iar în momentul în care bebelușul tău vrea să pape îl poți alăpta într-o maniera ușoara și discretă chiar dacă esti în parc, la mall sau la un eveniment. 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!