🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Trucuri vestimentare in timpul sarcinii

Trucuri vestimentare in timpul sarcinii

 

"Cum să mă îmbrac în timpul sarcinii?" - aceasta este întrebarea la care multe femei gravide se gândesc zile în șir până când să se decidă cum vor aborda noile forme pe care corpul lor le are în cele 9 luni de sarcină. Și pentru că forma corpului se modifică de la o săptămână la alta, articolele vestimentare trebuie alese în așa fel încat să poata fi purtate cât mai mult și să scoată în evidență cât mai discret frumusețea corpului feminin. De aceea, este indicat să te orientezi către haine pentru gravide, care permit creșterea burticii de la săptămână la săptămână.

De-a lungul timpului, în funcție de modă și de trenduri, graviduțele au avut la dispoziție mai multe variante din care au putut alege. Însă cu timpul acestea au devenit învechite și au disparut, așa că fiecare femeie însărcinată a ales să își dezvolte propriul stil și să aibă propria modalitate de a avea o garderobă adecvată pentru perioda sarcinii.

În continuare vă prezentăm câteva trucuri vestimentare pe care, poate, multe dintre dvs. le-au încercat deja și pot să le și confirme. Ca să arăți bine când ești gravidă nu ai nevoie de prea multe lucruri. Contează foarte mult lenjeria intimă potrivită și sexy. Nu ai nevoie de slipi sau sutiene care să îți scoată prea mult în evidență talia și bustul, nici de un decolteu prea adanc.

Slipul și sutienul se adaptează în funcție de greutate, nu se vor alege lenjerii intime care să preseze pe burtică și pe sâni. Un sutien pentru gravide de la hotmama îți poate scoate în evidenta într-un mod discret sânii, va fi confortabil și plăcut din punct de vedere estetic și se va putea purta și în timpul alăptarii. Alaturi de el poți opta pentru un set lenjerie intima gravide  cu două sau patru perechi de chilotei pentru gravidute, din bumbac și spandex, ușor și lejeri, elastici și cu talie joasă. 
 

Hainele pe care le vei purta vor trebui să fie suficient de largi și cu mărimi adaptate pentru a putea să te folosesti de ele pe toata durata sarcinii. În privința printurilor, acestea pot fi dintre cele mai variate, culorile pot fi cât mai diverse, monotonia nu are ce cauta în garderoba ta. Se potrivesc de minune rochițele înflorate și lungi, largi, bluzitele cu printuri. Hotmama.ro are în oferta curentă pantaloni slim fit pentru gravide pentru toată perioada sarcinii, din bumbac, puțin elasten, cu talie înalta care acoperă burta și care poate fi lărgită sau micsorată, dar și rochițe superbe pentru o graviduță la modă cu orice ocazie.

 

 

Daca totuși vrei să ai burtica în centrul atentiei poți purta bluzițe și rochițe mulate. Când ește mai frig puteți înlocui rochițele cu puloverele deschise în față și chiar cu veste, lenjeria intimă poate fi și ea mai grosuță, dar neapărat din bumbac, de marime potrivită și confortabilă. Brațele rămân la fel în timpul sarcinii așa că se pot cumpara bluze pentru gravide de calitate care să poată fi purtate și în perioada de alăptare.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!