🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Ultimele săptămâni de sarcină, primele luni de alăptare - Cum alegem haine multi-funcționale?

Ultimele săptămâni de sarcină, primele luni de alăptare - Cum alegem haine multi-funcționale?

Două inimi bat în tine, iar sentimentul este sublim: avalanșă de emoții, trăiri noi, dragoste cât cuprinde. Ba chiar mai mult.

Observi de la o săptămână la alta cum ușor-ușor se conturează o minunată burtică menită să aducă schimbări pe toate planurile în viața ta. Devii mai reponsabilă, începi să te regăsești în lucrurile mărunte pe care le-ai uitat în forfota cotidiană,  ești atentă la detalii, zâmbești mai des, chiar și fără motiv.

Pe lângă modificările de ordin spiritual, săptămânile de sarcină își pun amprenta asupra stilului vestimentar.  Hainelor vechi li se alătură o serie nouă, atent aleasă pentru a pune în evidență noul profil al trupului tău. Cel mai frumos de până acum.

În ultima vreme, s-a dezvoltat intens segmentul maternity  care respectă întru totul rolul modei , acela de a nu face doar femeile mai frumoase, ci și de a le oferi mai multă încredere în ele.

Hainele, precum arhitectura și arta, reflectă o anumită eră, tocmai de aceea, noi femeile avem tendița de a conserva în timp obiectele vestimentare care au o poveste. Garantat, vom păstra îmbrăcămintea celor 9 luni de sarcină. O putem purtata cu succes și după.

Cum realizăm o garderobă multi-funcțională? Iată câteva idei:
 

  1. Alege piese vestimentare versatile!

Schimbând poziția bretelelor, a cordonului, purtând rochiile ca fuste creezi diversitate.  Cu doar câteva obiecte, realizezi zeci de ținute menite să îți poarte cu mândrie burtica.

 

2. Spune da hainelor care cresc o dată cu tine !

 

Aici ai o gamă variată :

  • Pantaloni gravide si Blugi de gravide - musai cu talie reglabilă care acoperă și susțin burtica . Talia se mărește ori se micșorează în funcție de trimestrul în care te afli. Pot fi purtați și după naștere în primele luni, până revii la formele inițiale.

 

  • Tricouri gravida si alaptare– alege-le pe cele care prezintă și funcție de alăptare. Vor deveni preferatele tale în perioada alăptării când bebe va dori să pape cât mai repede, oriunde și oricând.

 

  • Bluze elegante, cămăși de gravide. De multe ori locul de muncă, impune un stil casual, așa că acestea te scot din încurcătură. Din material fin, îți oferă un strop de eleganță atunci când dress code-ul serviciului o cere. Mare parte dintre ele au și funcție de alăptare , acoperind astfel și perioada imediat următoare nașterii.

 

  • Rochii gravide și alăptare. Elegante, simple, viu colorate. Se așează pe corp, reliefând frumos burtica. Sunt cele mai întâlnite piese vestimentare din perioada burticii. Cele mai multe dintre acestea pot fi păstrate și după întrucât la hotmama.ro căutăm să oferim soluții multi-funcționale care să prezinte o investiție pe termen lung în garderoba ta de viitoare mămică.

​​​​​Cardigane, geci pentru gravide Ideale pentru sezonul rece, acestea oferă burticii mobilitate și totodată protecție. După naștere, le poți folosi cu spor atunci când îți porți puiul la piept. Ușor lărguțe, vă vor cuprinde pe amândoi și vă vor încălzi.

 

  • 3. Un atu, pentru desuu!

Poartă lenjerie intimă, de bună calitate, care să-ți ofere confort în orice moment al zilei! Sutienele și bustierele pentru sarcina și alăptare au dublu rol : susțin sânii în perioada sarcinii, ulterior favorizează alăptarea prin rapida și discretă eliberare a sânului.
 


 

4. Somnu-i lin și senin!
 

Atunci când porți pijamale potrivite. Din materiale pufoase și plăcute la atingere, acestea pot face mai frumoase ultimele nopți de sarcină când răbdarea e pe sfârșite. Cămășile de noapte special create și pentru alăptare le vei purta încă din maternitate, așa că ai face bine să îți iei unele vesele ca și culoare, să reflecte iubirea imensă pe care o trăiești.

    

5. Nu ascunde burtica în haine închise la culoare!
 

Alege nuanțe vii, plăcute ochiului! Fii creativă și dă frâu liber imaginației atunci când alegi ținuta zilnică! O burtică nu trece neobservată, așa că mulți ochi vor fi ațintiți asupra ta.

 

6. La evenimente optează pentru materiale vaporoase!
 

Rochiile elegante, fustele din mătase ori voal sunt variante lejere , diafane care  pot constitui o piesa de rezistență pentru o ținută elegantă.

Lunile de sarcină, vor trece foarte repede, de aceea trebuie să profiți din plin de această perioadă. Fă-ți cât mai multe fotografii, pentru a surprinde transformările pe care le ai. O să te amuzi probabil când vei constata că în rochia purtată în ultimele zile de sarcină, acum intri din plin: cu bebe și soț deodată. Pune-i un cordon și îmbrac-o! Atâta bucurie emană încât ar fi păcat să nu o faci!

Fiind însărcinată, ești mai frumoasă ca oricând. Transmiți feminitate prin toții porii, radiezi. Burtica este un accesoriu plin de stil , mereu în trend care te face să te simți specială. Poart-o cu drag! Îți stă atât de bine!


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!