🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Cum să arăți bine în haine de gravidă?

Cum să arăți bine în haine de gravidă?

 

Cele nouă luni de graviditate au cu siguranță un efect resimțit din plin în cazul garderobei feminine. Hainele pe care le îmbrăcai înainte de primele doua-trei luni de sarcina încep să nu se mai aseze la fel de bine ca înainte. Corpul începe să treacă prin multe schimbari importante pe perioada sarcinii: apare burtica, sânii se măresc iar dintr-odata corpul femeii arată cu totul altfel decât era ea obisnuită. Deși la prima vedere hainele de gravidă nu par sexy, ele sunt special croite astfel încât să îți pună în evidență doar formele care te avantajează, scotându-ți în evidență senzualitatea din timpul sarcinii. Deci poti să arati foarte bine și atrăgătoare și în haine de gravidă daca știi ce să alegi și cum să asortezi articolele vestimentare :)


Printre primele lucruri pe care trebuie să le faci ca să arăți impecabil în haine de gravidă este să nu faci excese în alegeri. Nu trebuie să ai burtica și sânii la vedere, astfel încât să pară că hainele "plesnesc" pe tine dar nici să îi ascunzi sub tricouri prea lungi si fuste la fel de lungi. Decolteul poate fi scos în evidență prin rochițe și bluze elegante, cu ajutorul unui sutien de calitate din bumbac mai elastic. Un model deosebit găsesti și pe hotmama, acolo unde ai în oferta curentă un sutien pentru gravide din bumbac moale și confortabil, potrivit pentru alăptare, ușor de purtat și de întreținut. Un secret pe care nu ai cum să-l descoperi decât atunci când ești însărcinată ține de hainele special croite pentru această perioadă. Toate se muleaza pe corp și sunt confortabile, din bumbac de calitate și spandex sau elastan pentru a nu pune presiune pe burtica sau pe zona bazinului. În acest sens la hotmama.ro ai la dispozitie o bluza pentru gravide pe gat, pe fond ivoire, cu model traditional norvegian si mansete mulate, dar si zone speciale in zona pieptului pentru alaptare, dupa nastere.

Un aspect important ca să arăți bine în noile tale haine de gravidă este alegerea marimilor. Nu cumpara articole vestimentare prea mari găndindu-te că te vei mai îngrașa - cu atenție la alimentație doar burtica va crește și indiferent de luna sarcinii îți vor veni perfect. Este important să îți încapă burtica lejer în ele și să îți pună în evidență doar formele care te avantajează.

În această perioadă eșți veselă și bucuroasă asa că poarta culori și imprimeuri care să îți accentueze această stare de spirit. Poți să alegi și rosu sau portocaliu, un roz placut și un albastru sau verde. Hotmama știe ce se potrivește femeilor gravide așa că a inclus în ofertă o rochie pentru gravide de un albastru superb, din bumbac, potrivita atat pentru perioada sarcinii, dar și pentru perioada alăptării, cu o croiala specială care flatează siluetele viitoarelor mămici. Toate articolele vestimentare se pot accesoriză dupa bunul plac, cu cercei, mărgele colorate sau coliere lungi. Ca să arăți bine indiferent de anotimp te poți orienta către materiale usoare, dar călduroase sau răcoroase, către fuste ce urmăresc linia corpului, cu elastic în talie.

Per total e bine să alegem doar hainele care ni se potrivesc și ne plac, în care ne simțim bine. Alege rochii cu imprimeuri florale, cu o cromatica unica și o eleganță deosebita, rochii practice din denim sau tricot. Stilul casual e perfect în orice sezon așa că nu trebuie să vă sfiiți să îl puneți în valoare prin ținute cât mai simple, dar elegante.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!