🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Top 5 piese obligatorii în perioada sarcinii

Top 5 piese obligatorii în perioada sarcinii

Pentru viitoarele mămici, perioada în care sunt însarcinate este una deosebit de provocatoare. Corpul lor trece printr-o mulțime de transformări pe care nu le-au mai întâlnit niciodată până atunci iar hainele din garderoba nu prea se mai potrivesc pe masură ce trece timpul. Alegerea hainelor pentru gravide este cu atât mai dificila cu cât s-ar putea ca peste două saptamani sau trei, în funcție de cum evoluează sarcina, mărimea cumpărată să nu se mai potrivească deloc. Pe toată durata sarcinii, îmbrăcămintea trebuie să fie cât mai comodă, să fie ușor de purtat și de îmbracat, să nu scoată în evidentă prea tare sânii sau zona bazinului. Iată în continuare 5 piese obligatorii pe care orice femeie însarcinată trebuie să le aibă în garderoba de graviduță:

  1. Pantalonii - mișcarea este foarte importantă în timpul sarcinii așa că pantalonii trebuie să fie nelipsiți din dulapul gravidelor. Este obligatoriu ca acești pantaloni să înlocuiască blugii prea strâmți. Ei trebuie să fie cu talie joasă și bandă elastică ce se poate largi pe măsură ce burtica va crește. Materialele din care sunt confectionați vor fi naturale, de preferat bumbac, cu o flexibilitate foarte mare și cât mai comode, supraelastice. Un exemplu de astfel de pantaloni pentru gravide sunt cei de la hotmama, pentru orice silueta, gri, elastici și opaci, din bumbac, cu talie elastică, potriviți chiar și pentru lunile avansate ale sarcinii. Iar dacă doriți o varianță mai elegantă, puteți opta pentru pantalonii Slim Fit, ce oferă un efect de alungire si subțiere al piciorului.

 

2. Bluzele și tricourile- gravidele pot purta în aceasta perioadă bluzele cu diverse imprimeuri, confortabile și sigure. Pot alege orice nuanțe doresc și se pot „juca” combinând diverse piese vestimentare. Este practic o perioadă în care se pot încerca o mulțime de tipuri de bluze, din materiale naturale, din bumbac, care nu provoacă iritații, dar arată foarte bine. Bluzele trebuie să fie comode și să nu pună o presiune prea mare pe burtică. La nivel de cromatică sunt recomandate bluzele fără imprimeuri, în culori neutre. Bluza pentru gravide si alaptare de la hotmama poate fi o alegere potrivită pentru toata perioada sarcinii dar și apoi, pentru alăptare, fiind elegantă și plăcută, ușor de asortat, putând fi purtată oriunde, afară sau în interior. Topul special creat de designeri are două părti, una lunga și alta scurtă, silueta este alungita și cu ajutorul ei se poate alapta ușor după naștere.

 

3. Rochiile - specialiștii recomandă rochii vaporoase, lungi, cât mai lărguțe în partea de jos, care „pică” de sub sâni. Mărimea rochiilor este de preferat să fie ajustabilă pentru ca și corpul tău își va schimba dimensiunile pe măsura ce sarcina înaintează iar materialele elastice pot asigura această calitate. Rochiile pentru gravide pot fi de zi cu zi, de eveniment, sau, în cazul celor cu dantelă, de seară. Foarte important este și faptul că ele sunt prevăzute cu spații dedicate pentru alăptare, însă sunt atât de discrete încăt nu se observă cu ochiul liber :) 
 
 

 

4. Lenjeria intima - printre cele mai mari provocări vestimentare din timpul sarcinii se afla alegerea lenjeriei intime. Lenjeria intimă pentru gravidute e obligatoriu să fie comoda, să fie din bumbac, să aibă elasticitate cat mai mare, poate avea și elastan in compozitie. Sutienul trebuie să fie adaptat mărimii sanilor, care vor tot crește pe masură ce înaintezi în sarcină, cu bretele late, dubluri în interiorul cupelor și tesaturi de calitate. Slipul se adaptează mărimii burticii și a bazinului iar în ultimele luni de sarcina va avea talia înaltă sau joasă, va sustine burtica și va face orice deplasare mai confortabila si mai eleganta. Sutienul e mai simplu de găsit, însa cu slipul e ceva mai greu, de aceea iți recomandam un set lenjerie intima de la hotmama cu două perechi de chiloți pentru gravide, din bumbac și spandex, cu talie joasă pentru o lejeritate cât mai mare ce se pot purta și dupa sarcina. 

5. Pijamalele - comoditatea este principala caracteristică a pijamalelor pentru gravide. În timpul somnului burtica trebuie să stea cât mai confortabil și corpul trebuie să poata respira. Astfel, pijamaua va fi din bumbac, din material ușor, care să nu irite pielea. Alege din gama superba de pijamale pentru gravide oferita de hotmama.

 

 


🍼 Citește articolul nostru despre evoluția sarcinii:👶 
 


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!