🌸Bucură-te de Reduceri și Transport Gratuit la Orice comandă! 🌸

Top idei inedite pentru un botez reușit

Top idei inedite pentru un botez reușit

Venirea pe lume a unui copil este o mare sărbătoare! Atât în cer cât și pe pământ! Voi dragi părinți vei simți prin toți porii bucurie și dragoste mai multă decât vă puteați imagina!  Minunea ce tocmai a venit pe lume vă împlinește și vă transformă viața în cel mai frumos mod cu putință.

Cu siguranță veți ține minte ziua, ora la care ați devenit părinți, numărul de kilograme, înălțimea, scorul apgar, primele grimase, primul gângurit, momentul creștinării.

Botezul este despre binecuvântare, credință și emoție. Este un moment cu multă încărcătură emoțională pentru întreaga familie, de aceea organizarea lui trebuie să fie atent realizată!

Iată câteva idei pentru organizarea unui eveniment reușit!

  1. Copilul: personajul principal al zilei!

Încearcă să raportezi organizarea la el! Este cel mai important pentru tine, fă totul pentru el, mai ales în această zi! Alege o locație aerisită, luminată în care să te asiguri că există un loc în care vă puteți retrage dacă pe parcursul petrecerii, devine agitat.

În funcție de disponibilitate, dar ținând cont și de programul de somn, alege ore potrivite atât pentru Biserică cât și pentru mica sau marea petrecere de după.

  1. Locul creștinării: ales cu sufletul

Biserica este locul în care puiul primește binecuvântare divină, de aceea trebuie aleasă cu inima deschisă. Mulți preferă Biserica în care și-au unit destinele, ori cea în care au fost ei botezați. Indiferent de criteriul selecției, emoțiile vor dăinui. Te vor trece zeci de fiori, ți se va tăia respirația în momentul în care va fi băgat în cristelniță, dar ai încredere! Totul va fi sub control!

  1. Invitații: aleși pe sprânceană!

E minunat să aveți alături de voi prieteni, membrii ai familiei care vibrează cu voi  la unison! Dansează cu aceștia, discută cu ei, fă-i să simtă cât de mult te bucuri că îți sunt aproape!

Nașii, invitații de seamă, trebuie aleși cu multă dragoste! Vor fi alături de voi și de micul creștin necondiționat!

Permite invitaților să-l vadă, curiozitatea și dragul lor sunt normale. Încearcă pe cât posibil să nu-l pasezi de la unul la altul, căci s-ar putea să fie deranjat de atâtea voci și figuri noi.

Dacă invitații vin însoțiți de copii, e musai să te gândești la un program special creat pentru aceștia! Alege animatori care să se joace cu ei și să îi distreze pe durata evenimentului! Vor fi foarte încântați!

  1. Muzica: în limite normale de decibeli!

Muzica trebuie atent aleasă la orice eveniment! Ideal este să creezi diversitate! Optează pentru formații cu soliști de mai multe genuri, ori un DJ cu experiență! Poți alege separat instrumentiști. Saxofonul sau vioara oferă mereu un plus de calitate !

Pentru cel mic, folosește căști de protecție fonică! Acestea nu blochează auzul, ci atenuează nivelul sunetelor. Purtându-le, nu va fi deranjat de atmosfera creată în jur.

  1. Ținute potrivite!

Haina nu face pe om, vechiul proverb se aplică cu succes și  în ziua botezului. Atât voi și copilul sunteți în prim plan, așa că alegeți ținute în care să vă simțiți confortabil plăcute ochiului!

Copilul trebuie să poarte hăinuțe din materiale hipoalergenice, lejere! Cu siguranță nașa, mama spirituală, știe ce să aleagă pentru el.

Pentru tătic e mai simplu, costumul clasic mereu este o idee bună!

Tu poți purta o rochie elegantă pentru mamici care alapteaza. Găsești multe modele aici!
 

 

  1. Fotografii la minut: durează toată viața!

Amintirile din ziua botezului sunt foarte importante, de aceea în capitolul acesta merită să investești timp și resurse materiale pentru rezultatul să dăinuie frumos în timp. Copiii copiilor voștri și nu numai, trebuie să aibă amintiri prețioase de la botezul strămoșilor.

Pe lângă metodele clasice de foto-video, optează pentru o Cabină Foto! Cabina foto Gold Moments, http://goldmoments.ro/pachete/ este de departe cea mai bună alegere! Membrii echipei îți pot crea un template confom tematicii alese pentru eveniment, pot personaliza mărturia cu imaginea celui mic realizând astfel o amintire plăcută atât pentru invitați cât și pentru  copil. Va fi în albumul (pe care tot membrii echipei Gold Moments cu drag ți-l vor crea), cu toți cei prezenți fară a fi deranjat de bliț nici măcar o dată!

La cerere, pot realiza și fotomagneți, aceștia fiind cea mai frumoasă piedică în calea uitării!

https://www.facebook.com/CabinaFotoBucuresti

  1. Micile detalii.... fac diferența!

Întotdeauna! Puneți la cale mici surprize pentru oaspeții voștri: invitații cu răvaș, filmulețe cu voi trei proiectate, mărturii inedite. Cu siguranță aceștia  delectându-se vor pune evenimentul vostru în topul preferințelor.

  1. Decor: de poveste!

După ce ai ales tema botezului, găsește elemente de decor potrivite! Poți opta pentru aranjamente florale, non-florale, decorațiuni speciale (bannere, ghirlande, etc), ori baloane. Indiferent de alegere, detaliile însuflețesc evenimentul și invită oaspeții să se alăture poveștii.

  1. Bucate alese, din lume culese!

 În cazul meniului pentru botez, opțiunile sunt variate. Poți alege între: varianta clasică cu 3 feluri de mâncare ( aperitiv, pește sau sarmale, friptură), bufet suedez sau sitting.

Dacă optezi pentru bufet suedez, ai grijă ca amplasarea nu generează cozile și aglomerare. De asemenea, asigură-te că preparatele epuizate, vor fi înlocuite rapid. În cazul sitting-ului, trebuie ca personalul restaurantului să facă față numărului de invitați. Comunică,

Când alegi preparatele care alcătuiesc meniul, ține cont și de faptul că unii au un regim alimentar special, sunt vegetarieni, ori de altă religie.  Nu trebuie să uiți de meniurile pentru copiii celor prezenți!

Cu siguranță toți vor fi plăcut impresionați că te-ai gândit la toate acestea!

  1. Câte bordeie, atâtea obiceiuri!

Și ce bine e că ai de unde să te inspiri! Alege câteva tradiții și aplică-le! Fie că optezi pentru port popular, ursitoare, scalda de mir, înfășatul în crâșmă, sau altele locale, botezul va căpăta savoare. Fii deschisă!

Bucurați-vă de fiecare moment din organizarea botezului, precum și din desfășurarea acestuia! Timpul trece foarte repede și doar de voi depinde să treacă cât mai frumos!

Este prima petrecere a puiului vostru de om, de la care nu-și va aminti mare lucru, dar imaginile și videoclipurile surprinse de cei prezenți îi vor reda, peste ani atmosfera din acea zi. Asigură-te că va fi așadar o zi de neuitat!
 


Citește și articolul nostru despre poziții de alăptat 👶

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!